Pages

Ads 468x60px

Naj-Komentar na tekst "Zamijenili je za pljačkašicu: Policajac u civilu ženi koja ima rak uperio pištolj u glavu"



Na tekst "Zamijenili je za pljačkašicu: Policajac u civilu ženi koja ima rak uperio pištolj u glavu" objavljenom 09.08.2012 na portalu 24sata objavljen je zanimljiv komentar.


(nickname: buco)

ma daj ne laprdaj

1. policajci su jako dobro placeni, i imaju benificirani radni staz. jos kao mali sam ucio da im je posao hvatanje lopova. danas svi vidimo lopove osim njih. nemaju vremena jer skupljaju u fushu po 200 kn na raskrcima i vrebaju klince koji puse travu. to je danasnja policija. nikad u zivotu nisam ih vidio kad sam ih trebao (npr. ribnjak). represivni aprat koji sluzi da se obuzda masa kada voda dodje do grla.

2. u poziv za pljacku banke ne dolazi needucirani prometnik. ne dolazi niti jedan sherif sam. koliko poznajem sesvete, udaljenost od murije je par 100 metara.

3. frajer je prvi dosao. baba je vec skinula i sesir i naocale. nebi usetao unutra da je mislio da ce naci naoruzane pljackase. vidio je babu oronulog zdravlja. nanjusio je krv i krenuo. nema veze sto to nije smio napraviti. prilika se ne propusta. prljavi hari je jedno, a pravila struke nesto sasvim drugo. prljavi hari je car. i on ce biti car.

4. kad je vec ispao kreten, odlucio je odigrati do kraja, pa je nastavio sa svojim zastrasivanjem, tako da baba odmah zna sta ju ceka ako se misli kome pozaliti

Ovo je samo jedan primjer od mnogih koji na kapaljku dolaze u javnost. nekidan secem s djecom kroz dugave. pored mene proleti neki manijak u autu (crveni accent cini mi se) i naglo koci na parkingu. izlaze iz njega 3 pandura, svima jos uvijek bale cure iz nosa. ravno na neke klince koji sjede na klupici i piju pivu. lopta pored njih i oni mokri od znoja. ovi su ih pola sata pretresali i legitimirali. susjedi gledaju u cudu. sve nebi li im nasli joint, al eto nista ovaj put.
da ta jebena murija radi svoj posao, da stvarno hvataju lopove, bilo bi manje i "budala koje ih cekaju sa oruzjem". na zalost tih budala ce biti sve vise, pa ce uskoro prvo pucati pa onda pitati.




No comments:

Post a Comment