Pages

Ads 468x60px

Naj-Komentari na tekst "Lov na najveće investitore......"




Na tekst "Lov na najveće investitore......" objavljenom 21.07.2012 na portalu index.hr objavljen je zanimljiv komentar.




(nickname: zook173)

"Daj bando lopovska odmah nađite kupca za cjelu zamlju i gotovo, ko je vidio ovako stalno nešto prodavat. recimo 200 miliardi dolara i gotovo, ovako čete nas prodat , a več i jeste na način da smo još i mi dužni novca. fuj"


(nickname: ivicabar)

"Događa se upravo ono što se predviđalo. Sada se umjesto riječi privatizacija odnosno pljačka lukavo upotrebljavaju izrazi poput monetizacija, nove investicije, strateški ulagači, ulaganja po modelu javno privatno partnerstvo, davanje u koncesiju strateškim partnerima a sve to s namjerom da se krađa izvede u tišini, kako bi bilo što manje buntovnih glasova i kako bi se operacija izvela glatko, brzo bez nepotrebnih komplikacija.
Ako narod ne zna da je prevara u igri nego vjeruje da su to investicije koje će pomoći Hrvatskoj da izađe iz krize onda će ga se lako izmanipulirati. Zato je nužno da se osvjestimo, jer onaj tko zna da je prevara u igri neće dozvoliti da bud eprevaren.
"

(nickname: no_game21)

"Znači autoceste koje smo izradili i koje plaćaju Hrvati sada ćemo dati strancima u koncesiju?Zašto index ne kaže pravo stanje stvari.Da je HDZ ovo napravio ljevičari bi urlali:Rasprodaja,rasprodaja."



No comments:

Post a Comment