Pages

Ads 468x60px

Naj-Komentar na tekst "Organizatori Beograd Pridea za Index"



Na tekst "Organizatori Beograd Pridea za Index: Zagreb je pokrenuo nezaustavljivi val ponosa u regiji" objavljenom 27.06.2012 na portalu index napisan je jedan vrlo zanimljiv komentar.



(komentar napisao : "otac_priroda")

"Smoriste više! Evo, kad moram da psujem. Molim vas kao Beograđanin da nam se skinete s' kurca sa vama i vašim problemima. Ne mrzim vas samo ste dosadni ko proliv. Po količini mučnine koju izazivate vašim proseravanjima u rangu ste sa Đokovićem a.k.a. iskačem iz frižidera i super mi je.

Hetero sam i moja prava u Srbiji se svakodnevno gaze pa? Jel treba da šetam gradom? Ne. Odem radim posao, kasni plata, gužva u prevozu, benzin skup, ne mogu curu da izvedem na večeru, ali ne kukam. Mislim, kukam al u sebi i ne dam da me to slomi.

Dragi gejevi i gej žeMke ništa vama nije uskraćeno do braka i dece. Za ovo prvo i patka da vas zaboli to je samo potpis na papiru, danas su modernije životne zajednice. Ovo drugo, ako vaše zajednice nisu u stanju da reprodukuju ljudsko biće nemojte tražiti isto. To neće biti zdravo za dete.

Umesto što šetate i serete po trgovima (golubovi), napravite malu humanitarnu akciju, dajte krv, počistite park. Pokažite da ste društveno korisni, a ne da zbog vas strada centar grada svaki put."


No comments:

Post a Comment