Pages

Ads 468x60px

Naj-Komentari na tekst "Milanović o odljevu mozgova"


Na tekst "Milanović o odljevu mozgova: "Ne odlaze oni trbuhom za kruhom, nego mozgom za kruhom jer mozak je organ koji troši najviše kalorija" objavljenom 26.07.2013, na index.hr objavljeno je nekoliko zanimljivih komentara.

(nickname:Nezaposleni_Umirovljenik): 

"Ne odlaze oni trbuhom za kruhom, nego mozgom za kruhom jer mozak je organ koji troši najviše kalorija" Braćo i sestre, a sada; ozbiljno vas pitam! Ne pitam vas jesu li ovo riječi nekoga sposobnoga da obavlja funkciju premijera (ej, alo!) države članice EU nego jesu li ovo uopće riječi normalnog čovjeka koji ima lucidan, logičan i povezan slijed misli? Ili su ovo samo dadaistička nabacivanja nesuvislih riječi, da ne kažem i slova, u nešto što bi se samo uz najveću maštu moglo nazvati "smislenom rečenicom"?

(nickname:fuck_youall):

eh milanovicu,ti i tvoja bagra imate jebene srece sto vladate ovcama kao sto su hrvati....negdje drugdje bi vama vec kitili stabla....


(nickname:mrtvo_puhalo):

Tko ne radi taj ne griješi.
To je poruka našega premijera.
Ali radišnima je Zuki Džumhur odavno poručio::
Mnogi napadaju lijene ljude da ništa ne rade, ali kad pogledate  neke ljude koliko su štete napravili, bilo bi bolje da ništa nisu radili. 


Humor, zanimljivosti i vicevi na slijedećim blogovima:






No comments:

Post a Comment