Pages

Ads 468x60px

Naj-Komentar na tekst "Prestanite nabrijavati odnose s Crkvom"

Link

Na tekst "Prestanite nabrijavati odnose s Crkvom" objavljenom 07.07.2012 na portalu večernji.hr objavljeno je dva zanimljiva komentara.




(nickname: crna vrana)

"Kažite jedan jedini dobar potez Kukurikavaca u ovih 6-7 mjeseci njihove crveno-indoktrinirane i kvazi-socijaldemokratske vladavine. Nema se što dobra za reći, zar ne !?"


(nickname: crna vrana)

"Drugovi su fakat prevršili svaku mjeru prakticirajući svoje ideološko čistunstvo iz onih vremena kada su se zvali SKH. I umjestio da taj isti SKH ode u ropotarnicu povijesti, on se presvučen u Stranku demokratskih promjena , a kasnije fuzioniran s Antunovičkim i Vujićevim Socijal-demokratima i tako umiven social-demokratskim sapunom, s Budišom koji im je ni kriv ni dužan poslužio kao smokvin list , ponovno dolazi na vlast. Ni ovaj drugi put oni nisu izabrani od elektorata , već su uz Bajićevu svesrdnu predizbornu pripomoć , od Kradezea vlast dobili gratis- na tanjuru. Naposlijetku, kad netko nezasluženo dobije mogućnost vladanja ponaša se prema hrvatskom ( posebice katoličkom) puku kao da je imbecilan i kao da pati od kolektivne amnezije. Možete drugovi koliko hoćete, ali nećete moći dokle hoćete. Završavam onom Kristovom: Oprosti im Bože, jer ne znaju što čine ! Oprosti i onima kojima se Plan 21 učinio prihvatljivim mamcem ( za lakovjerne). Oprosti i svima nama koji ne biramo nego u biti glasujemo protiv ili ne izlazimo na birališta jer eto nemamo koga zaokružiti."

No comments:

Post a Comment