Pages

Ads 468x60px

Naj-Komentar na tekst "Čačić otkrio razlog kobnog putovanja: 'Po Mađarskoj sam tražio stroj'"



Na tekst "Čačić otkrio razlog kobnog putovanja: 'Po Mađarskoj sam tražio stroj'" objavljenom 22.06.2012 na portalu jutarnji.hr napisan je jedan vrlo zanimljiv komentar.



(komentar napisao : "Marino Mikulić")

"Milanović je prijevremeno izgubio izbore onog trena kada je u vladi ključna osoba postao Radimir Čačić. Ukoliko ga osude i maknu iz vlade Milanović će dobiti još nešto vremena, a ukoliko ga oslobode narod će biti iziritiran preko mjere i past će vlada jer će preočito biti trgovanje nacionalnim interesima na račun hrvatskih građana i interesa zbog opstanka Čačića kao stranog pijuna.

Čačićevi mentori su ljuti zbog ovog Čačićevog incidenta jer su previše ulagali u njega, a on je ovim zakomplicirao njihove interese. Zbog toga je vjerojatnije da će dići ruke od Čačića, okrenut se Vrdoljaku i Pusićki te da će zbog gore navedenog otiću u zatvor i u ropotarnicu političke povijesti novije Hrvatske.

Milanović također čeka presudu u nadi da mu maknu ovog "slona u staklani" jer zbog njega mu vise slijedeći prijevremeni izbori koje će izgubiti. Zbog svega toga je Čačić izrazito nervozan i radi gafove iz dana u dan do te mjere da ljudima prijeti onom "tko tebe kamenom ti njega sjekirom". Čačić, njegov ego i bahatost su grobari ove vlade i interesa onih koji su gradili poziciju ovoj ekipi na vlasti.

Zbog toga će svi oni dići ruke od njega, a on će godinama razmišljati u bivšem istočnoblokovskom zatvoru koliko ga je koštala njegova Monika Levinski. Kad zbrojimo sve njegove gafove zaključak je da je otpisan jer je neozbiljan i nepouzdan."




No comments:

Post a Comment